Specialists in dent removal without painting
"Specialisten in uitdeuken zonder spuiten"

Uitdeuken zonder spuiten

Blom Car Care Autoschadeherstel

Blom Car Care is dé specialist als het aankomt op uitdeuken zonder spuiten. Deze innovatieve techniek maakt het mogelijk om kleine deuken in uw auto te herstellen zonder hem opnieuw te hoeven spuiten. Blom Car Care gebruikt strijklicht om de deukjes te analyseren, waarna we speciaal gereedschap inzetten om de deuken “weg te masseren”. Het resultaat: een auto die er weer als nieuw uitziet!

Uitdeuken zonder spuiten, ook wel “restylen” genoemd, biedt vele voordelen boven traditioneel schadeherstel. Omdat de auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden, zal er geen kleurverschil in de lak optreden. Bovendien vergt uitdeuken zonder spuiten bij Blom Car Care veel minder tijd dan reparatie bij een schadeherstelbedrijf. Als u een afspraak bij ons maakt, kunt u veelal wachten tot uw auto klaar is. Minstens zo belangrijk: restylen levert u een kostenbesparing op van 50 tot wel 70% in vergelijking met overspuiten.

Het idee achter uitdeuken zonder spuiten is afkomstig uit Japan en de Verenigde Staten. Oorspronkelijk was deze techniek bedoeld om nieuwe auto's te herstellen wanneer deze tijdens het transport vanuit de fabriek lichte schade hadden opgelopen. Inmiddels wordt uitdeuken zonder spuiten echter in de gehele autobranche toegepast. Blom Car Care beschikt over alle diploma's en certificaten die nodig zijn om een perfect resultaat te kunnen garanderen.

Uitdeuken zonder spuiten voorbeeld

Auto voor het uitdeuken zonder spuiten Blom Car Care

Auto voor het uitdeuken

Auto na het uitdeuken zonder spuiten Blom Car Care

Auto na het uitdeuken

Schade reparaties

Uitdeuken zonder spuiten

vanaf € 50,-

Carwrapping

Toe aan een nieuw kleurtje?

vanaf € 150,-

Interieur reiniging

Fris de zomermaanden in!

vanaf € 75,-

Afspraak maken

Contactgegevens

Driemolensweg 13
4128 LS Lexmond
Alleen op afspraak!
0031 (0)6 47 318 159
info@blomcarcare.nl
30239400 Utrecht

of vul het contactformulier in!